Environment

Природа :
Банско едино от най-емблематичните места в историята на България, разположено в покрайнините на планина Пирин и Рила. Място с богата, уникална история и природа, която може да спре дъха на всеки който я види. Място за отдих предпочитано от много туристи и българи. Всяко кътче на градчето показва миг от историята на нашата държава и те прави част от нея.
Зима :
Банско е едно от най-предпочитаните курортни места през зимата. Големите и величествени планини който обграждат околията на градчето, с техните заснежени върхове, създават приказна гледка на която хиляди българи и туристи се наслаждават всяка година. Чистият планински въздух те кара да се освободиш от динамичния градски живот и да те слее в едно с природата. Зимният сезон е едно прекрасно време за посещение на това малко курортно градче. Това е време в което можете изцяло да се възползвате от забавленията които предлага Банско. Ски пистите са едно от най-желаните и атрактивни занимания които предлагат възвишаните планини.
Лято :
Лятото в Банско е не по-малко подходящо за посещение. През този сезон, градът е изпълнен с красиви гледки и божествена природа. Красотата на величествените планини и гори се разкрива с пълна сила, курорта е изпълнен с живот, а всяка суртин и вечер, се събуждаш и заспиваш от песните на птичките застанали в близост до вашата вила в която сте се настанили. Летния сезон също е време в което можете да се отдадете на историята на Банско и да разгледате множеството забележителности оставени от нашите пра-деди. Обогатяване на културните познания съчетани с приятна почивка в прохладното лято на града.